5 jaar garantie (2 jaar op verlichting)
Brandwerend
Makkelijk in elkaar te zetten
Hoge kwaliteit

Ons aanbod

Aanbod

Luxe familie kunstbomen

Eén van de meest uitgebreide selecties van luxe kunstkerstbomen, kransen en slingers. In alle vormen, stijlen en formaten, met of zonder lichtjes (low voltage LED). Waar innovatie niet stil staat, met opties als Feel Real® PE- tips en klassieke PVC naalden voor een prachtig realistisch resultaat, het handige PowerConnect™ (waarbij de lichtconnectie via de stam verloopt) en Memory-Shape®. Onze bomen voldoen aan de meest strenge Europese regelgeving. Zo zijn ze vlamvertragend, brandveilig en EN71-2 gecertificeerd.

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Deze bomen bestaan uit 3 secties, voorzien van een ‘hinged’ systeem en een stevige opvouwbare metalen voet, voor een vlotte montage en afbraak. In het hinged systeem, ook wel paraplusysteem genoemd, zitten de takken met een stevig scharnier vast aan de stam, zodat ze vanzelf openvallen bij het opzetten van de kerstboom. Handig toch!

Garantie

Wij staan garant voor kwaliteit

U krijgt 5 jaar garantie en 2 jaar garantie op de verlichting van de kunstkerstbomen van National Tree Company. Mochten er gebreken zijn aan de kunstkerstboom of de verlichting, neem dan contact op met de winkel waar u uw National Tree Company kunstkerstboom heeft gekocht, met behulp van uw kassaticket.